ns 40 procent korting abonnement

betalen door de klant. Deze is al drie jaar niet gestegen. Waarom wordt de OV-chipkaart niet gebruikt voor 40 procent korting? Reis je regelmatig met de trein, dan kan dit vrij prijzig zijn. Ook op feestdagen reis je altijd met korting: de hele dag. Je betaalt eenmalig 50 euro voor het NS Dal Voordeel abonnement. Door een abonnement te nemen bij NS, kun je veel geld besparen. Wie voordelig wil reizen met NS moet zich aan de spelregels houden.

Voor maar 2 per maand! Abonnement elke maand aanpassen. Voor 29 euro reis je én jaar lang met 40 procent korting in de daluren. Bovendien krijgen ook je medereizigers (maximaal drie) deze korting.ns 40 procent korting abonnement

Wil je ook op 250 locaties een OV-Fiets voor 3,15 euro per 24 euro kunnen huren?
Dan betaal je 6 euro extra.
Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen.
U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.

Brico 15 korting, Ns korting kaartjes 2019, Car2go korting europcar,

De reguliere toeslag voor Intercity direct gaat van 2,40 naar 2,60 euro. Dit betekent dat je niet met korting in de spits kunt reizen, maar buiten de spits wel korting krijgt. Reizigers die vanaf een treinkaartje of abonnement aanschaffen krijgen daarnaast te maken met de verhoging van het btw-tarief van 6 naar 9 procent. Met dit abonnement krijg je op werkdagen voortaan ook 40 procent korting wanneer je voor.30 uur incheckt. Hoewel NS groot aandeelhouder is van het bedrijf achter de OV-chipkaart en dus ook weet dat er meer mogelijk is blijft het bedrijf kijken naar manieren om mensen meer te laten betalen voor 40 procent korting en andere extra diensten die in principe niet nodig. Om in aanmerking te komen voor 40 procent korting moeten reizigers een abonnement hebben EN reizen buiten de spits. Heb je nog geen OV-chipkaart, dan vraag je deze eerst aan. Maakt gebruik van cookies, ja, ik accepteer cookies, de serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer. Zo kunnen reizigers bijvoorbeeld in een drukke trein ter plekke hun vervoerbewijs wisselen van tweede- naar eersteklas.