gamma btw korting

verkrijgen dient het bedrag te vermenigvuldigd te worden met 19/119)x100" wat dus inderdaad 15,96. Einde" Die mensen begrijpen het werkelijk niet en zullen het ook nooit kunnen begrijpen. De 19 btw wordt over het bedrag ex btw berekend. U kan het verkopen voor 120 euroincl, de wins is dus.

I4 muzique kortingscode
Speelgoedfamilie.nl kortingscode
Leerkracht organizer kortingsbon

Dat valt enorm. Vind de reclame gewoon misleidend. Trekt de Gamma veel klanten, en wanneer er dan uitleg gevraagd word, kan de Gamma vaak zelf niet eens, de regels ergens vandaan toveren, en moet men het navragen aan Sjaak van de Spijkers - Die weet het niet, dan aan Frist van de Verf. Ben dus echt niet de enige die dit dacht. VU: gamma Belgi, Amsterdamstraat 18, 2000 Antwerpen. Heb even op de site hier gekeken en er is onlangs ook hetzelfde geweest bij de Mediamarkt. Reactie door roelfs op 18:56": agaat77 schreef op maandag, 18:36: Jeetje. Reactie door mahadma op 19:17 En dat reclame maken, moet zijn: en dat is reclame maken. Dus 205 op de inkoopsprijs, is antijd anders dan op de verkoop prijs als er dus toeslag bij komt.

Als u met uw kassabon terug gaat naar de gamma, en laat zien dat u weer btw heeft betaald, heeft u een punt. En lezen is in alle reclame's een kunst, en ik bedoel dit zeker niet hatelijk of vervelend. Het terugrekenen denken veel mensen: het bedrag inclusief btw vermenigvuldigen met 0,19.