korting trein maastricht

Hema dagretours, nieuwsbrief, blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van treinreiziger. Korting op het treinkaartje naar Maastricht. Van Naar Vervoerder Prijs Sittard Maastricht * 5,12 Totaal aantal tariefeenheden voor deze reis: 21 Kaartje kopen Je kunt treinkaartjes voor binnenlandse reizen online of op het station kopen.

Overnachting, maastricht en treinkaartjes met korting Treintickets naar, maastricht boeken? Treintickets van Maastricht naar, amsterdam Centraal Treintickets van Sittard naar, maastricht - Rijden de, treinen

Zorgverzekering korting collectief
Grasonderjevoeten korting
Korting bij superwinkel
Slangen reizen korting

NS e-ticket kopen Zoeken Startstation Sittard Eindbestemming Maastricht Meer informatie Gebruik de handige tool om de kortste afstand in tariefeenheden tussen twee stations uit te rekenen. Dan kun je bij Actie van de Dag een dagretour kopen voor 18,50. Het hotel is in deze straat gelegen. Boordevol nieuws en aanbiedingen van treinkaartjes. U krijgt de korting ook op uw aansluitende aan- en / of vervolgreis. De grootste en meest bekende busdiensten zijn die van Eurolines en FlixBus. Dit geeft recht op 25 korting op treinreizen. Eerste klas, tweede klas, volledig tarief 87,46 53,00 20 korting 69,96 42,40 40 korting 52,48 31,80, prijsberekening, de prijsberekening hieronder is voor een enkele reis, tweede klasse.

Korting Eerste klas Tweede klas Volledig tarief  16,00  10,24 20 korting  12,80  8,19 40 korting  9,60  6,14 Prijsberekening De prijsberekening hieronder is voor een enkele reis, tweede klasse. Aanbieders naar Maastricht, er zijn in Nederland verschillende aanbieders voor treinreizen naar Maastricht. Goedkope treinformules, in Frankrijk rijden een aantal snelle en goedkopere treinen zoals Izy, het budgetmerk van Thalys. De nmbs rekent naar en vanaf Roosendaal en Maastricht namelijk vrijwel het gewone binnenlandse tarief, terwijl NS het hogere internationale tarief rekent.