kaartje met 40 korting ns

mobiel ticket, lees meer. Er zijn geen losse treinkaartjes met korting meer verkrijgbaar. Medereizigers laden samenreiskorting op HUN eigen (mag anonieme kaart zijn) ov-chipkaart en mogen vervolgens met je mee (onder bepaalde voorwaarden, dus niet inchechen in de spits) als je zelf ook met korting reist. Bekijk de handleiding, couponcode verzilveren (PDF, 193 kB) voor extra hulp bij het verzilveren van uw couponcode.kaartje met 40 korting ns

U koopt een Retour met korting via de, nS - kaartautomaat of online als e-ticket.
Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen.
Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig.
Zo stonden wij bij de kaartautomaat, wilden een kaartje voor mijn dochter halen met 40 korting, was deze optie er niet bij de automaat.

Bij kortingsvoucher vichy de NS-kaartautomaat laadt u het Retour op uw OV-chipkaart. De korting is geldig bij alle treinvervoerders. Bijvoorbeeld via een actie in de Spoordeelwinkel. Dit kan bij de automaat. Binnenkort moet ik voor mijn werk met de trein van Den Bosch naar Amsterdam en terug. Een enkele reis naar uw bestemming. Een volgende keer zal ik kijken hoe ik mijn dochter met korting mee kan laten reizen, maar is het voor nu mogelijk het in principe te veel betaalde bedrag terug te krijgen? Toeslagen, toeslag 2-1, wisselen van 2e klas naar 1e klas. 40 korting op een enkele reis. Hoe werkt dit nu?