zilveren kruis collectief korting 2019

nog leuke extras waar jij van kunt profiteren door een nieuwe zorgverzekering voor 2019 aan te vragen. 2,5 miljoen mensen zijn via Zilveren Kruis verzekerd. Zo is het mogelijk om 2 extra korting te krijgen bij een jaarbetaling van de zorgpremie. Kies je toch liever voor een andere zorgverlener of ziekenhuis, dan vergoedt Zilveren Kruis tot 75 van het gemiddelde gecontracteerde tarief.

Tandartsverzekering Zilveren Kruis Naast de aanvullende zorgverzekering biedt Zilveren Kruis ook vijf tandartsverzekeringen aan, uiteenlopend van 7,25 kortingsbon 2dehands iphone kopen tot 63,75 per maand. Er moet dan dikwijls aan bepaalde eisen worden voldaan. Het feit dat de personen in het collectief bepaalde overeenkomsten hebben, maakt het voor een verzekeraar iets voorspelbaarder en daarmee goedkoper om een risico te verzekeren. Dit is aanbevolen voor verzekerden die weinig tot geen zorgkosten verwachten te maken in 2019. Basisverzekering, zilveren, kruis, zilveren, kruis, basis Budget, zilveren, kruis, basis Zeker, zilveren, kruis, basis Exclusief, besparen. Gratis kraampakket via aanvullende verzekering (vanaf 2 sterren). Zilveren Kruis Basis Zeker De Basis Zeker verzekering van Zilveren Kruis is een naturapolis. Bij het maximaal eigen risico van 885,- wordt de premie 94,26. Dit is een verzekering die verzekerd voor tandartskosten na een ongeval, voor extra hoge kosten voor spoedhulp in het buitenland, maar ook voor hulp aan huis na een ziekenhuisopname. Keuze uit wel 5 tandartsverzekeringen en 4 aanvullende verzekeringen.

Met de Zilveren Kruis Basis Exclusief verzekering bepaal je zelf door welke zorgverlener en in welk ziekenhuis je geholpen wilt worden. Dit betekent dat je zelf een keuze kunt maken uit de zorgverleners en ziekenhuizen die een contract met Zilveren Kruis hebben. . Zilveren, kruis voor 2019 en eventuele alternatieven. Een collectieve zorgverzekering is een basispolis of aanvullende zorgpolis die gezamenlijk (met een collectief ) is afgesloten.