korting escape room zoetermeer

speciaal voor de kids, red "DE heks VAN kortingscode ps4 belgie zoetermeer". Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en speciale verzoeken. De ideale groepsgrootte om het spel te spelen is 3 of 4 personen. Jij krijgt de kans om in het diepste geheim vooronderzoek te verrichten en de ruimte te betreden.

Korting escape room zoetermeer
korting escape room zoetermeerkorting escape room zoetermeer

De korting is geldig zolang de film, escape, room draait in Kinepolis. Je bioscoopkaartje kan maar én keer gebruikt worden voor de 10 korting. 20 korting bij het Nationaal Videogame museum! De escaperoom van, zoetermeer.

Publieksfavoriet, our Real Life Quests, direct reserveren, klik op een van onze escape rooms hierboven voor meer informatie of reserveer meteen! Het tarief is afhankelijk van de de groepsgrootte: 2 personen: 30 euro per persoon 3 personen: 25 euro per persoon 4 personen: 22,50 euro per persoon 5 personen: 20 euro per persoon 6 personen: 18 euro per persoon 18,00 - 30,00, in onderstaand arnhem dierentuin openingstijden formulier kunt. Probeer alle geheimen van de ruimte te ontdekken, maar ga zorgvuldig te werk zodat er geen losse einden zijn en niemand weet dat je er bent geweest. Are you up for the Challenge? De escape room kan tot maximaal 6 personen betreden worden. Je e-mailadres wordt door ons strikt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Op enkele minuten van de afslag Zoetermeer (A12) met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Door aan te melden bij de nieuwsbrief bevestig je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden en het privacy statement. De Escape Challenge is een nieuw en uniek spel, maar bovenal een ervaring! Ook kunt u ons contacteren voor de mogelijkheden. Mocht u met een groep van meer dan 6 personen willen reserveren, dan kunt u dit via het contactformulier op onze website aangeven.

Wescape, de escaperoom van Zoetermeer! Jullie hebben precies én uur de tijd om op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen en zo antwoorden te vinden op de mysterieuze raadsels die leiden naar een mogelijke ontsnapping. Met spoed gezocht : Inventieve, creatieve mensen, bestand tegen tijdsdruk om verder onderzoek te verrichten buiten het zicht om van de instanties. Het zal voelen alsof je in een film terecht gekomen bent, maar er is een essentieel verschil De Escape Challenge is echt! Beleef het avontuur bij Wescape de escape room van Zoetermeer, een bloedstollende ervaring en een race tegen de klok! Prijzen en beschikbare datums reserveer escape room hier, schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht over.a. Wanneer u met meer personen bent kan het worden opgesplitst in meerdere groepen die na elkaar gaan. Werk samendenk out of the boxblijf rustig!

Quick kortingsbon
Karwei kortingsbon 2019
Cyclewear kortingscode 2019