iens 50 korting

ook niet geldig in combinatie met andere acties, zoals Pathé Diner, AH iens en de Restaurant Cadeaukaart. Fiesta at Havana, donderdag.m. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met verse producten en gasten uit alle windstreken. Zo maak je van een film kijken een gezellig avondje uit. Kijk onder Menu hoe je kan reserveren en voor de voorwaarden. Samen zorgen wij voor een compleet avondje uit! En ontvangt: - Een cocktail naar keuze van onze uitgebreide cocktailkaart - Een voorgerecht naar keuze van de gehele dinerkaart - Een hoofdgerecht naar keuze van de gehele dinerkaart (behalve onbeperkt ma tm woe, XL gerechten, extras zoals kaas en guacamole worden berekend) - Een filmvoucher.

Ontdek de beste restaurants.
Iens, van eetcaf tot sterrenzaak.
Lees recensies en reserveer direct!
Lekker uit eten in Apeldoorn?
Een echt Cubaans danscaf in het hart van het centrum, waar je terecht kan voor goed geprijst eten, heerlijke cocktails (workshops een zonovergoten terras, gasten uit alle windstreken en dans onder begeleiding van swingende muziek).

Korting lenson
Korting kaartjes concertgebouw 2019

We zijn donderdag 10 januari weer geopend. Dan kunnen we met uw vertrektijden rekening houden, zodat u in alle rust heerlijk kunt genieten van het diner. Kom langs en geniet van ons aanbod. Op donderdag zijn er regelmatig studentenfeesten. Tijdens de Havana Todo /Latino/Bachata op woensdag en zondag is er vanaf.30 uur vrij dansen onder begeleiding van een. Bent u een theater- of bioscoopbezoeker, gelieve dit aan te geven bij reservering.