korting bokrijkabonnement 2019

grootouderabonnement is bestemd voor de grootouders en hun kleinkinderen (enkel kleinkinderen.e.m. Je bent aangesloten bij een CM-ziekenfonds in: Kortingscode, provincie Antwerpen, cmantwerp2019, provincie Limburg. Nadat je betaling werd ontvangen, wordt je abonnement per post opgestuurd. Parking: Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 - Kasteel is gelegen aan het Infocenter Bokrijk, Parking 2 is toegankelijk tijdens evenementen. Goed om te weten, een gezinsabonnement is bestemd voor de ouders en hun ongehuwde, inwonende kinderen. Bestel vr 1 februari je abonnement Bokrijk 2019 op en gebruik onderstaande kortingscodes. Als abonnee krijg je vier parkeerbeurten ter waarde van maar liefst 20,00 gratis bij een gezins- of grootouder abonnement (2 gratis parkeerbeurten bij een individueel abonnement). Rondrit paard en kar: Eenmalig 1,00 korting op rondrit met huifkar door het Openluchtmuseum. Provincie West-Vlaanderen, cmwstvla2019, betaal online of via overschrijving.

korting bokrijkabonnement 2019

korting bokrijkabonnement 2019

Digitalsonline korting, Dierentuin kaarten met korting hema,

10 korting: Op bepaalde aankopen in de museumshop van Bokrijk ontvang je rechtstreeks 10 korting aan de kassa. Het Bokrijk-abonnement is persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan familie of kennissen. Gratis digitale Bokrijknieuwsbrief: Om je op de hoogte te houden van alle evenementen en andere voordelen krijg je een digitale nieuwsbrief. CM-voordeel, tijdelijke korting van: 25 euro bij aankoop van een gezins- decathlon kortingscode gratis verzending of grootouderabonnement Bokrijk 2019: als CM-lid betaal je 70 euro in plaats van 95 euro (actie geldig tot en met 7 euro bij aankoop van een individueel abonnement Bokrijk 2019: als CM-lid betaal. Mini Autos: 5 jetons kopen en 6 de jeton gratis op vertoon van het abonnement. Bistro Koetshuis: 1 gratis tas koffie wordt aangeboden bij een warme maaltijd op vertoon van het abonnement. Meer informatie Surf naar. Aparte kassa: Voor abonnees is er een aparte kassa voorzien op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus.

Het abonnement geeft recht op extra voordelen: gratis toegang tot het openluchtmuseum, De sixties (van 6 april t/m 20 oktober) en heel wat fijne evenementen; gratis parkeertickets; 10 korting op aankopen in de museumshops; 10 korting op het aanbod Atelier; extra's bij de horeca-. Je vindt er ook alle informatie over de bijkomende voordelen.