t loo apeldoorn openingstijden

van informatie kunt u terecht bij de receptie. Aankomst, vertrek, weekend, vrijdag vanaf.00 uur, maandag tot.30 uur. Vrijdag vanaf.00 uur, vrijdag tot.30 uur, maandag vanaf.00 uur. Echoput Goes Wild bar : Lunch en diner: dagelijks van.00 tot.00 uur (op zaterdagen gesloten voor het diner). Oplaadpunten elektrische auto Op de parkeerplaats zijn twee elektrische laadpalen aanwezig.

En eventuele voorkeurskosten 20; De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's; Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet; Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen en/of paardrijden, om alleen f samen te genieten van de natuur. In de safaritenten, stacaravans (6MH/6MH1) en op de camping zijn huisdieren niet toegestaan. In, echoput Goes Wild, onze recent vernieuwde gezellige hotelbar, kunt u terecht voor heerlijke Wild-bites en drinks. Restaurant de Echoput is ook open op zondag. Kom proeven van al het lekkers op onze menukaart, met name van onze heerlijke wildgerechten. Uitstappen bij bushalte Kruispunt. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op (gebruikelijke belkosten). Vandaar nog 600 m lopen naar Landal Rabbit Hill.t loo apeldoorn openingstijden

Vanaf 2 april zijn de stallen en tuinen weer open. Loo is het grootste aaneengesloten landgoed in Nederland en kenmerkt zich door een rijke cultuurhistorie, grote biologische diversiteit en veel landschapsschoon. Het gebied ademt rust, schoonheid en harmonie in een uitgestrekt en grootschalig landschap.