body en fitshop telefoonnummer

van Kleffenslaan 8 8442CW Heerenveen. Innovatie en uitbreiding van het assortiment is continu aan de orde van de dag en daar zijn we trots op! Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken. (bijv: "Juwelier vul hier in wat vichy deodorant aanbieding u zoekt. (bijv: "Amsterdam powered by, u bent hier). Van oorsprong is het een merk voor bodybuilders; een groep die tot op de dag van vandaag de klant en inspiratie.

Body Fit is al ruim twintig jaar actief binnen de markt van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. De kennis en ervaringen van deze groep hebben wij beschikbaar gesteld voor het grote publiek, voor iedereen die bewust met zijn/haar lichaam en geest bezig. Onze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Lees hier meer informatie. Bodybuilding en fitness zijn bij uitstek sporten waarbij gewichtsbeheersing en voeding een hele belangrijke rol spelen. Eiwitten en bekend van de performance nutrition merken Optimum Nutrition, BSN en think Thin. Als marktleider in de sector zijn we constant in ontwikkeling.

Telefonische bereikbaarheid: 8 bereikbaar, algemene indruk van dit bedrijf:.2 10 beoordelingen, beoordeling service van dit bedrijf:.3 7 beoordelingen, prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:.3 7 beoordelingen, totaal:.2 24 beoordelingen. In 1995 gestart met een klein winkeltje in Zwolle, inmiddels zijn we met meer dan 190 medewerkers uitgegroeid tot de grootste online speler op het gebied van (sport)voeding, supplementen, Smart Food en diten (weight-care) in de BeNeLux en inmiddels actief in Duitsland en Frankrijk. Een van 's Werelds toonaangevende producenten van.a. Onze bezoekers over Body Fit Sportsnutrition.V. Heerenveen.6 (1 burgemeester Falkenaweg 11 8442KX Heerenveen 2, marwei 5 8508RA Delfstrahuizen.3 (3 burgemeester Falkenaweg 36 8442LD Heerenveen 4, molenplein 1 8442LM Heerenveen.7 (18).