ns korting bij kruidvat

meereizen. Ideaal voor een dagje kerstshoppen, winkelen of bezoek aan vrienden/familie. Daar staat tegen over dat een goedkope NS Dagkaart meestal niet tijdens de (ochtend)spits gebruikt kan worden. De goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 31 augustus in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Dal Voordeel abonnement 29 In oktober en november 2017 bestelt u het Dal Voordeel abonnement voor slechts 29! Geen NS Dagretour ontvangen Heeft u een NS Dagretour bestelt en deze niet ontvangen? Kijk op: /Dagkaart, spoordeelwinkel acties, ook in februari profiteert u weer van combideals voor verschillende musea, evenementen of dagjes uit! Je ontvangt namelijk een NS Meereiskaart bij deze actie. Combineren met andere aanbiedingen of trein acties is niet toegestaan. Naast treinen van NS is de dagretour actie ook te gebruiken in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. De Weekenddagkaart van Kruidvat is geldig op én zaterdag of zondag in de reisperiode van 22 juli t/m en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

In het weekend de hele dag in de periode van 24 april t/m Meer over de Blokker actie! Ideaal voor een dagje shoppen, naar het strand of op bezoek bij vrienden/familie.