de notenshop kortingscode

u hiervoor punten ontvangen op basis van de prijs van de producten. U heeft de mogelijkheid in uw account om het saldo van uw spaarpunten te bekijken. U ontvangt 30 dagen voor het verlopen van punten een bericht hierover. Spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal. Hiermee garanderen wij u een vers garantie van al onze producten.

de notenshop kortingscode

Stenaline kortingscode
Comfort kussen kortingscode
Kortingscode ballonvaart

Plaats een review na uw bestelling - Enkele dagen na uw bestelling ontvangt u van ons een mailtje met de mogelijkheid om een beoordeling in te vullen. Deze punten worden toegevoegd aan uw saldo en dit kunt u inzien in uw account onder het menu spaarpunten. De meldingen betreffende uw saldo kunt u in uw account onder het menu spaarpunten inschakelen. Het maximale aantal spaarpunten wat u kunt verzamelen is 5000 punten. Minimaal en maximaal aantal spaarpunten, u kunt al beginnen met inwisselen vanaf 20 spaarpunten. Kruidige Smoothie, een kruidige smoothie bowl op basis van hennepmelk, acai en banaan. Deze optie staat bij de betalings opties op de afrekenpagina. Dit staat gelijk aan een waarde van 250. Voor het invullen van een beoordeling ontvangt u 2 spaarpunten.

Bij De Notenshop bestelt u eenvoudig en snel verse noten, pinda's, superfoods en onze andere smaakvolle producten. Zoals jullie weten werk ik veel met noten, dadels, kokosmeel en -olie, maar ook met heerlijke kruiden en specerijen, het liefst zonder toevoegingen. In de historie wordt bij iedere mutatie informatie vermeld waarom deze punten zijn gespaard of zijn ingewisseld. Het is daarom voor mij een totaalplaatje dat ik ook heel graag met jullie deel.

Fientje en co kortingscode
Fred de la bretoniere kortingscode 2019
Dreamland kortingscode 2019