reizen met korting ns student

de terugreis, stelt. Het NS Groepsticket bestaat namelijk uit een hoofdticket en meereiskaartjes. Mensen met het meereiskaartje kunnen dus een station later instappen, zolang ze maar met dezelfde trein reizen als de hoofdboeker en niet alleen verder reizen. Dat het nieuwe groepsticket er nu ook komt voor 7 personen is te danken aan een advies van consumentenorganisaties.

Buitenland, wil je studeren in het buitenland? Zo kost een retour voor 10 personen straks 126 euro, terwijl dat nu nog 70 euro is (bij een dagretour). Nieuwste Nederlandse Spoorwegen Kortingscodes: Korting, korting details, verloopt 5 5,- korting op een NS Zonetaxi 8/12/ Mei-retour 20 Korting 3/05/2018 8,95, nS Meereisretour Amsterdam / Eindhoven 8,95, korting, gratis Dalvoordeel uren abonnement 40 voor student/ex-studenten 20 20 euro gratis tegoed voor nieuwe klanten bij Greenwheels. Zodra de kinderen tussen de vier en de elf jaar oud zijn kunnen ze niet meer gratis reizen maar hebben ze een OV-chipkaart nodig. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Daar staat tegenover dat het groepsticket ook beschikbaar wordt voor enkele reizen. Daardoor liep NS naar schatting van ongeveer 2,4 miljoen euro per jaar mis.

Leen bakker korting stoelen, Made kortingscode invullen, Bodum kortingscode,

Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau. Een gratis OV-chipkaart bestaat helaas nagenoeg niet meer, wel is er de mogelijkheid om gratis te reizen met je OV-chipkaart. Prijs NS Groepsticket (per enkele reis) 4 personen: 30,00 5 personen: 31,50 6 personen: 33,00 7 personen: 34,50. Weekend studentenkaarten reizen juist doordeweeks met 40 korting (of wehkamp korting nieuwe klanten 34 bij stads- en streekvervoer maar in de vakantie en op feestdagen reizen ze gewoon gratis. Met een kortingscode krijg je korting op je treinreis. Voor wie op dezelfde dag retour reist wordt het nieuwe kaartje duurder- zeker voor grotere groepen.