kanaya lelystad kortingsbon

dat vieren groots, vanaf 8 oktober t/m krijgt u 20 korting op het "all you can eat" menu. Ontdek nu de kortingsbon fundesign Japanse keuken voor een vaste prijs. Wilt u zo vriendelijk zijn om contact op te nemen met Kanaya om uw prijs in ontvangst te nemen. Naast de sushi's en maki's hebben we ook verschillende gegrilde vis en vleesgerechten. 05/07/18, aanstaande zondag is het weer moederdag, zoek jij nog iets leuks om je mamma in de spotlight te zetten, verras haar dan met een etentje bij ons. Dinsdag 25 april maken we de winnaar bekend, welke willekeurig wordt gekozen. De nieuwe maandspecial voor Juli Zoals iedereen weet gaat de liefde van een man door de maag, kom daarom met Vaderdag gezellig bij ons eten! Probeer hem vandaag nog uit. Vertel ons waarom jouw moeder de liefste is en Like, Share en Taggen maar! Afhaal actie van 27,50 voor 22,50 geldig tot kijk op /RnSVZa voor de complete afhaalkaart. De maandspecial van Juni, kom het snel proeven 06/03/17 Ook Pinksteren kunt u bij ons vieren, of het nou om de eerste of tweede dag gaat.

Voor diegenen die geen printer hebben kunt u het ook laten zien op uw telefoon! Wie heeft er zin in onze nieuwe rosbief salade? Gefeliciteerd voor alle geslaagden.

Greenjump kortingsbon
Online kortingsbon hubo
Huishoudbeurs kortingsbonnen 2019

U bent de winnaar van onze Koningsdag win actie. Wij verloten een diner cheque twv 60,- voor 2 personen bij ons in het restaurant op 3 Oktober omdat wij dan 6 jaar bestaan! Een mix van fruit, salades, walnoten en honing. Speciale / Feestdagen zijn: Valentijn, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerstavond en Nieuwjaarsdag. Hier krijg je het gegarandeerd warm van. Voor de special van maart hebben we gekozen voor luchtig broodje met een romige custard vulling. Wij hebben.- verloot en de winnaar is Saskia van der Heijden. Hierdoor sauna soesterberg actie kunt u uw menu eindeloos samenstellen en zo nog gevarieerder dineren. Ma t/m Do 30,00, vr t/m Zo 35,00, speciale / Feestdagen 35,00, kinderen (4 t/m 10 jaar) 18,00, kind 0 t/m 3 jaar, gratis.u.v. Reserveer u tafeltje op tijd! reserveren voor kerst om teleurstelling te voorkomen willen wij u er op wijzen dat de reserveringen al erg hard gaan voor de feestdagen, mocht u van plan zijn ook gezellig te komen eten reserveer dan op tijd. Wij willen iedereen bedanken die meegedaan heeft met onze 7 jarige bestaan winactie.

Kortingsbon kanaya lelystad - Actie saunaboot mill Kanaya, Lelystad Gouden Huis Lelystad, Lelystad