reizen met korting in de spits

je bij Kruidvat, Blokker, Hema. Wij zetten ze hier uwcamera kortingscode 2019 voor je op een rij: Aanbod voor afgestudeerden : Wat is het toch fijn om als student helemaal gratis te reizen in het weekend of juist doordeweeks! . Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. . 40 korting voor scholieren (12 t/m 18 jaar). Kopien worden voor je bewaard en de rest gaat dus helemaal automatisch. Voor andere vervoerbewijzen gelden wellicht andere vergoedingen, deze kun je nazoeken in deze tabel.reizen met korting in de spits

Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren. Je moet, zoals altijd met de ov-chipkaart, per vervoerder in- en uitchecken. Handig is dat de 40 korting niet alleen voor jezelf geldt, maar ook. Afhankelijk van het tijdstip (binnen of buiten de spits ) waarop u reist en het soort abonnement dat u heeft, reist u met korting of reist u vrij. Altijd Voordeel: 20 korting in spitsuren, 40 korting in daluren.

Prima plan is om eens uit te zoeken wat de goedkoopste optie. Via de officile website van de ov-chipkaart vind je een overzicht van de 'retourpaginas' van alle openbaar vervoersbedrijven. Bestellen: hoe werkt het? Vervolgens ga je naar de website van de touroperator, om daar het product op te zoeken dat je graag met korting aan wilt schaffen. Best een beetje pijnlijk is het dus ook als je uitgestudeerd bent en je geen recht meer hebt op een Studentenreisproduct. Wat zijn relevante acties en hoe bespaar je op het OV? . Spoordeelwinkel: In de, spoordeelwinkel van de NS vind je heel veel combi-tickets (gaan!-biedingen) naar populaire bestemmingen. Je kunt er ook voor kiezen om 50 korting te ontvangen op een ander NS-jaarabonnement. Je kunt altijd reizen in alle bussen (met uitzondering van Niteliners trams en metros in Nederland. Daarnaast is deze app gratis. De NS, GVB, Connexxion, Arriva, RET en Veolia. Kortingscodes of speciale (tijdelijke) acties.