ah ns actie

ruime geldigheid is het mogelijk de AH treinkaartjes ook te gebruiken tijdens bijvoorbeeld vakanties. Op doordeweekse dagen geldt de restrictie dat ze pas.00 uur s ochtends mogen worden gebruikt. Waar kan ik de wincode invullen? Kosten AH treinkaartje, aH treinkaartjes kosten 16,- per stuk. Goedkope Treinkaarten die van slechte kwaliteit zijn, onleesbaar, onjuist afgedrukt, of beschadigd zijn mogen worden geweigerd door. Het advies luidt daarom ook om u Goedkope Treinkaart code pas een dag voor vertrek in te wisselen en uit te printen.

Acties en laatste nieuws AH treinkaartjes: NS, dagretour voor Alle Goedkope Treinkaartjes Januari 2019: AH, Kruidvat AH, treinkaartjes actie AH actie : NS, dagkaart vanaf 14 euro - Korting acties januari

Centerparcs actiecode cp
Online deurbeslagshop actiecode
Actiecode centerparcs zwanger
Kortingsactie daka

Maar dat werkt dus niet. Het AH treinkaartje is goed voor een dag lang reizen per trein door Nederland, doordeweeks vanaf.00 uur s morgens tot en met.00 uur s nachts en in het weekend de hele dag. De gebruiksperiode is echter over het algemeen twee maanden, dus reizigers hebben voldoende tijd de actie te benutten. Home ยป AH Treinkaartje, wanneer begint de voordeelactie? Kinderen onder de 12 jaar mogen reizen met een Railrunner kaartje en kinderen onder de 4 jaar mogen gratis reizen. Op de Goedkope Treinkaarten van de Albert Heijn NS Actie wordt geen restitutie verleend ook bij verlies of niet op tijd inwisselen van de code die u bij de Albert Heijn krijgt kan hierop geen beroep worden gedaan. Deze Goedkope Dagkaart is geldig in alle NS treinen maar ook in de treinen van Connexxion, Arriva, Syntus en Veolia.