sanadome hotel korting

10 goedkoper dan bij de kassa. De boerderij ligt in een prachtige tuin. Er worden meerdere arrangementen aangeboden naar de warmwaterbaden in de Ardennen.

Korting praxis zaterdag, Korting eglobal,

In het kuurpark is vaak een wellness hotel gevestigd. Met keuze uit 24 wellnesslocaties, is een dag wellness altijd dichtbij. Na betaling krijgt u uw voucher binnen een half uur per mail toegestuurd. Drenthe, zuidwolde, in de boerderij Sauna Thermen Zuidwolde zijn zeven sauna's en een beautyafdeling. Je kunt alle dagen van het jaar komen genieten van de Thermen met onder andere zoutwaterbad (dode zee effect thermaalbaden, stoomkamer en whirlpools, comfortabele ligbedden in de prachtige thermentuin en een groot thermaal buitenbad. Noord-Brabant Den Bosch Wellness Centre De Thermen in Rosmalen is verdeeld in een gekleed en een ongekleed gedeelte die gescheiden van elkaar zijn. Naast uw bezoek aan de thermen is er in de omgeving genoeg te doen om uw weekend tot een succes te maken. De kuuroorden van Nederland, Belgi en Duitsland.sanadome hotel korting

Sanadome is een toonaangevend wellnessbedrijf; in alle baden stroomt mineraalrijk Thermaal water uit eigen bronnen. Naast het ontspannende en zuiverende effect heeft thermaal water een verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten. Hoe easy wil je het hebben: bij Sanadome Nijmegen bubbel, zwem, relax, eet én overnacht je onder én dak. Met viva krijg je nu dikke korting (50!) op een heel weekend, zodat je ook tijd hebt voor een massage, lichaamspakking of andere zen-proof behandeling.

Korting centerparcs aqua mundo
Otto kortingscode 2019
Anwb korting auto huren amerika