kortingscode sanadome overnachting

Hotel. Dagje sauna met Sanadome korting 2018 Met korting naar Sanadome is extra genieten. Je kunt hier heerlijk genieten van het wellnessresort en alle luxe die het hotel te bieden heeft. Alle arrangementen zijn te vinden op de website.kortingscode sanadome overnachting

Een code kan je dan 4,50 tot 10 korting geven op een dag- of avondentree. Of 20 korting op een overnachting. Soms is een, sanadome kortingscode alleen geldig op iets specifieks. Dan krijg je bijvoorbeeld 50 korting op de toegang van een tweede persoon.

Er zijn goede faciliteiten voor onder andere rolstoelgebruikers. Zin in een dagje, sanadome, nijmegen met korting? Dus hou gewoon goed de Last Minute pagina van Sanadome in de gaten en reserveer je tickets met korting via de link of banner hieronder. Je kunt er terecht voor een heerlijk dagje ontspanning of diverse schoonheidsbehandelingen. Sanadome, hotel Spa Nijmegen is het Beste Uitje van Gelderland 2017 met een.77 *Let op: Sanadome is geen sauna.

Horecagelegenheden, er zijn vier verschillende restaurants met ieder een eigen uitstraling. Er geldt ook een toeslag voor een 1-persoonskamer: 50,- per nacht. Houd er wel rekening mee dat de whirlpools alleen toegankelijk zijn met een trapje. Of wil jij je vriendin volgende week verrassen met een hotel en wellness arrangement?

Unitedconsumers kortingscode, Fotofabriek kortingscode, Grootplezier nl kortingscode,