we love the planet kortingscode

extra dimensies bestaat de zogenaamde hyperruimte in Startrek subspace genoemd waarin die afstanden veel kleiner zijn. Hoe is dit in vredesnaam mogelijk? Het is trouwens natuurkundig onmogelijk om zuivere afstemming te krijgen via uitsluitend externe referentiepunten, want dan krijg je door al die afstanden en afwijkende posities altijd richtingverandering korting autohuur sunny cars van intenties, gepaard gaande met vervorming en verkleuring van informatie. PAD aldaar wordt door de Cluster Unie ondersteund. Ze benaderen je steeds, zoals het jou en hun op dat moment het beste uitkomt. Ja maar, zullen sommigen zeggen, dat kan helemaal niet en is ook niet de bedoeling. Rodne komt ons PAD team versterken Vanochtend voor het opstaan was ik wakker geworden met onvrede over die verwarring rond eerdere aardse contacten met Plejadirs. Maar van voren zijn ze verfijnd menselijk, vooral hun gezicht en handen. Maar er bestaan ook exotischere alins en soorten, die veel meer op jullie dieren lijken.

Vandaag heb ik het over je kosmische identiteiten. Lichtwerkers, die nog steeds aan dit achterhaalde systeem hechten, zijn hoogstens met ascentie naar 4D bezig. Het lagere, zuivere register bepaalt de toon. Met de groene en de blauwe humanoden van de Plejaden, zal de schok niet zo groot zijn, want hun karakters lijken veel op de onze. Niemand zal jou verplichten om tjap tjoy te eten, met Plejadirs of wolven te tongzoenen of om naar bed te gaan met een krokodil. Kennedy tijdens zijn bezoek aan West-Berlijn.

Geen zorgen voor morgen. En dat ik achter je sta. Want het is hoog tijd, dat alle media om gaan. Het blijkt, dat zij al sinds 1947, als een van de eerste Plejadische immigranten, de meeste tijd op Aarde is gebleven. Om in het Nu het Hart 5D te komen, is geen enkele methode nodig. Op Aarde wonende Plejadirs hebben weliswaar toestemming om zich als buitenaardsen aan ons bekend te maken, maar ze zijn daar zeker niet toe verplicht. Je ontleent je identiteiten aan je familie, eventuele werkkring, eventuele clubs, eventuele religie, buurt, gemeente, provincie, land, werelddeel, Aarde, planetenstelsel, Orionarm, Melkweg, Cluster, Supercluster, Universum Nebadon, enzovoort. Niet, dat je herinneringen aan Plejadische levens hoeft te hebben dat komt later wel maar je houdt van onze landschappen, steden, maaltijden en gebruiken en je wordt verliefd op onze mensen.

Scenery workshop kortingscode, Kortingscode zalando belgie, Hornbach kortingscodes, Kortingscode armani online,