wanneer korting ov chipkaart

bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Het speciale tarief blijft dus op de kaart staan als men na het uitchecken binnen 35 minuten weer incheckt. In bepaalde nachtbussen is de OV-chipkaart geldig, maar geldt een hoger tarief.

Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Dit activeren kan op drie manieren, zoals door minimaal én keer bij een NS-kaartautomaat het saldo op te laden. Deze treinabonnementen zijn meestal minimaal een jaar geldig. Sommige abonnementen of reisproducten geven onderling conflicten, bijvoorbeeld dezelfde korting op hetzelfde moment; dan kunnen ze beter niet op én OV-chipkaart staan.

Fletcher kortingsbon
Baby slofje nl kortingscode
Koopavond intertoys 15 korting 2019

In juli 2011 is de aparte Studenten OV-chipkaart vervangen door het Studentenreisproduct, die op een persoonlijke OV-chipkaart geladen kan worden. Niet alle oude treinabonnementen werken echter goed op de OV-chipkaart. Tussendoor uit- en inchecken om verder te reizen met daltarief heeft dus geen zin - tenzij de onderbreking meer dan 35 minuten duurt. Te veel afgeschreven reissaldo wordt gerestitueerd in de volgende situatie: Vergeten uit te checken bij een kaartlezer. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Zie kortingscode 123inkt.nl voor berichtgeving onder andere: Om de operatie soepel te laten verlopen heeft de RET extra personeel ingezet.

OV - chipkaart - Wikipediawanneer korting ov chipkaart

Kerstcircus ahoy met korting
Ah kortingscode wij
Audi kortingsactie