korting ns reizen

2019? Lees meer: Trein naar Rijksmuseum, binnenkort een dagje met de trein naar Ouwehands dierenpark Rhenen? Sinds april 2013 heeft het rijksmuseum te Amsterdam haar deuren opnieuw geopend en verwerkt sindsdien weer duizenden bezoekers per dag. Benieuwd of er op dit moment een aanbieding lopende is? Vanaf station Oisterwijk rijden gratis pendelbussen op en neer tussen station Oisterwijk en het terrein van Intents festival. Voor bezoekers van buitenaf is het natuurlijk mogelijk om met de trein naar Emporium festival te reizen. Combineer deze aanbieding met een. Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op én dag heen en weer naar een bestemming naar keuze.

Voor slechts 60 koopt u de NS groepsretour, waarmee u met 4 passagiers kunt reizen. Lees meer: Trein naar Intents festival. Er zijn ook andere abonnementen, sommige daarvan zijn voor mensen van 65 en ouder wel voordeliger. Ga met de trein naar vakantiepark Slagharen en beleef een dag vol spanning en plezier. Bekijk hieronder of er toevallig een treinkaartjes actie lopende is, waarmee u voor een betaalbaar bedrag het park kunt bezoeken. Ook niet wanneer u voor de spits heeft ingecheckt. Ook in 2019 is dit weer mogelijk! Lees meer: NS dagkaart, wilt u goedkoop met de trein in het weekend reizen?

Slagharen is al jaren een fenomeen in Nederland en heeft duizenden bezoekers blij gemaakt. Te gebruiken in treinen van alle vervoerders in Nederland (exclusief Thalys/Eurostar). Bekijk acties, deel deze pagina met vrienden, familie en collega's via Sociale Media! Bij NS krijgt u alleen korting als u een abonnement afsluit. Mysteryland wordt dit jaar gehouden op kortingscode groupon augustus 2019 23 t/m 26 augustus 2019! Daarbij is de treinreis naar Dominator zo gemaakt en heeft de organisatie aan alles gedacht.

Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. De reiziger met het.