ah aanbieding restaurant

koken? Handig als je bijvoorbeeld een bezoek brengt aan de Efteling, op nog geen 500 meter van ons hotel (en gratis parkeren). Schrijf je in voor meer Albert Heijn aanbiedingen en bespaar tot 35 euro per maand! Wekelijks geeft AH een mooie folder uit met een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen uit het assortiment. . Als gast van GuestHouse Hotel heb je meteen een restaurant in de buurt. Alle gebruikte ingredinten zitten nog voor de houdbaarheidsdatum, maar zouden misschien enkele dagen later weggegooid worden. Tevens zijn bij ons entreebewijzen voor de Beekse Bergen verkrijgbaar.

Maar ook is Albert Heijn vers specialist met een groot assortiment versproducten groente, vlees en vis in diverse verpakkingsformaten en het nog steeds groeiende AH-biologische assortiment. Dit Albert Heijn assortiment bestaat uit een groot aantal A-merken, zoals Heineken, Douwe Egberts, Pampers en Campina naast de bekende AH-huismerken; AH Basic, AH Biologisch en AH Excellent. Reserveren kan via telefoonnummer. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. Op die manier reduceert ons restaurant in Kaatsheuvel de voedselverspilling in deze AH met maar liefst 50 procent!

Landgraaf ski aanbieding
Aanbieding heineken bier plus
Primera restaurant korting

Met een stevig ontbijt ben je klaar voor een actieve dag. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Vers, biologisch, gezond, hip en ontzettend lekker. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig.

We vinden deze aanbieding zeer de moeite waard. Als hoofdgerecht gekozen voor de proeverij van vlees. GuestHouse Kitchen is een nieuw restaurant in Kaatsheuvel op 500 meter van de Efteling, geopend voor ontbijt, lunch en diner met een. Wij zijn 365 dagen geopend! AH, giethoorn, Nederland Telefoon: 31 (0) Fax: 31 (0) E-mail.