kortingscode abonnement planckendael

én van de partijen die zeer goed uit onze fotoalbum test 2016 komt. De Planckendael Express vertrekt aan de achterzijde van Mechelen station en voert je in 10 minuutjes tot aan de ingang van ZOO Planckendael. By using Twitters services you agree. Een gezinsabonnement bij Planckendael (en Zoo Antwerpen) kost 15 minder als je bij Broeders van Liefde werkt. . Als je iets bestelt bij. Je hele gezin krijgt er meteen een toegangspasje aan het voordeeltarief. Deze korting wordt berekend en afgerond per artikel. Download dan hieronder het inschrijvingsformulier en neem het samen met je personeelskaart mee naar de kassa van de ZOO. Heb je al een abonnement? Pak deze codecdgf, deze kortingscode is alleen geldig. Geldig t/m oktober 2019, jaarbeurs kortingscode voor 25 korting op een ticket.

De voordelen van een abonnement voor Planckendael en ZOO Abonnement aanvragen - ZOO Planckendael Planckendael: 15 korting Dichtbijmagazine Voordeelaanbieding Zoo/Planckendael - Agoria Korting plopsaland abonnement planckendael H m kortingscode

Nieuw abonnement online aanvragen. De korting wordt berekend en afgerond per artikel en is niet van toepassing in de automaten. Kies hier jouw actie en/of kortingscode en bestel uw schoenen. Museum voor Natuurwetenschappen (Brussel 1 korting op de vaste en tijdelijke tentoonstellingen, geldig tot. Opgelet: kinderen jonger dan drie jaar en groter dan 1m moeten ook een ZOO-Planckendael abonnementskaart kunnen voorleggen (deze is te verkrijgen op aanvraag bij onze ledendienst of via ) Bobbejaanland (Lichtaart actie van der valk haarlem 50 korting op het volwassentarief, geldig bij aankoop van.

Vraag je abonnement online aan! Abonnementen met bedrijfskorting via de werkgever kan je enkel aanvragen in de ledendienst van ZOO Antwerpen of ZOO. Dankzij Dichtbij krijg je ook dit jaar korting op een abonnement op, planckendael (en Zoo Antwerpen)! ZOO Antwerpen en, planckendael brengen je dichter bij de dieren.