vab korting efteling

aanbieding! Mocht het begin- of eindstation gesloten poortjes hebben, dan kun je de barcode van het e-ticket gebruiken om de poortjes te openen). Droomvlucht, deze attractie heeft in 2013 een flinke opknapbeurt gehad en ziet er weer als nieuw uit.

Vab korting efteling
vab korting efteling

Veilig Efteling kaartjes kopen en betalen. Efteling korting zonder actiecode Bij Efteling korting ontvangen kan ook zonder een actiecode. Weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Lees dan de onderstaande tips eens door.

Ov chipkaart korting noord brabant
Freshcotton kortingscode
Wijnvoordeel.be kortingscode

Wist je dat Droomvlucht sinds de opening in 1993 de meest bezochte attractie van de Efteling is? Dit zorgt voor een charmante mix van klassiekers en vernieuwende attracties. Dit is een ogenschijnlijk rustig schip, maar gedurende de rit verandert De Vliegende Hollander in een ruig spookschip, spannend! Wil je 1e klas reizen? Fata Morgana neemt je mee op een betoverde reis door de sprookjes van 1001 nacht. Wat kost een kaartje met korting? Een uniek park, midden in de natuur. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Een los toegangskaartje voor de Efteling kost 38 euro, maar bij NS koop je t/m voor slechts 41 euro een combi-kaartje dat ook geldig is in de trein en bus. Ontvang gratis de nieuwste en beste pretpark en dierentuin aanbiedingen in je mailbox. De Droomvlucht is een van die klassiekers: tijdens de rit ontmoet hier je bijna 50 elfjes, blubbertrollen, feen en de elfenkoning. Info Bestel, winter Efteling met korting: Hoe werkt het?