karten dordrecht korting

gevoel! Indoor Kart Partycentre Dordrecht, baanhoekweg 1A 3313 LA Dordrecht, tel. Karten: de beste, de grootste, de snelste! Bel om te reserveren. U rijdt dan als volwassenen met de kinderen mee en iedereen krijgt een eigen kart. Wat dacht u van een halve etage, een spectaculaire kombocht, een drive-under en twee schitterende flyovers!

KvK 230.78299, bTW nummer NL8075.11.328.B.01, bankrekeningnummer NL98ingb, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Indoor karting is nu nog hotter danzij Max Verstappen. De karts zijn speciaal ontwikkeld voor onze kartbaan, en zijn voorzien van krachtige motoren. Daarom hebben wij voor het karting extra veiligheids maatregelingen op onze karts aangebracht. Welkom op de site van het meest complete Kart Partycentre van Zuid Holland! Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Kinderkarten kan vanaf 8 jaar en met een minimale lengte van.35 meter. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt!

Fleetkorting volkswagen, Moodstreet 70 korting,

Veiligheid staat bij ons voorop. Maar karten bij Go-Kart-In Dordrecht is een sensatie op zich! Melding verbergen, meer info. Onze vakbekwame monteurs houden de karts in topconditie in onze eigen werkplaats, zodat zij optimaal presteren en u keer op keer snellere rondetijden laat draaien. Go-Kart-In te Dordrecht biedt u naast het karten op onze spectaculaire Indoor kartbaan nog veel mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest, Vergader arrangementen, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of zomaar een avondje uit. Onze locatie, voorzien van een zeer ruime en gratis parkeergelegenheid ( ook voor touringcars is zeer makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Poeldijk, Zoetermeer, Delft, Utrecht, Gorinchem en Breda.

Kortingskaart ns jaarkaart
Anwb korting snowworld