gratis kaarten huishoudbeurs 2019

OV zal zich te allen tijde tegen crimineel gedrag van vervoerders (en hun directies of personeelsleden) keren. Bij Tilburg is een reizigerstrein op een goederentrein gebotst, en is het treinverkeer in de wijde omgeving stilgelegd. We zijn ook benieuwd naar wat de vers aangestelde compliance-directeur hiervan vindt. Treinuitval door storing tennet EN liander IS overmacht Voor Beter OV ziet het stilvallen van de treindienst in Noord-Holland en Flevoland, vanmorgen, als het gevolg van overmacht, en verwijt dit NS en ProRail niet. De NS heeft blijkbaar geen of onvoldoende lering getrokken uit wat er een jaar geleden is misgegaan. Er zal een nieuwe concessie moeten worden verstrekt aan een spoorvervoerder die op de HSL-Zuid wél de afgesproken kwaliteit aan reiziger en belastingbetaler kan leveren. Ondanks dat er dus eigenlijk alleen maar voordelen zitten aan de nieuwe werkwijze (beter voor de reiziger, geen ontslagen) is de OR van de RET fel tegen deze nieuwe aanpak gekant. Column Rikus Spithorst tormachtig begin Het jaar 2018 is stormachtig begonnen, dat kan je wel zeggen. Voor Beter OV is blij dat er een onderzoek naar de veiligheid op de Amstelveenlijn komt. Onder anderen brak een passagier een pols, en een zwangere vrouw kwam ongelukkig ten val.

gratis kaarten huishoudbeurs 2019

Gratis kaarten huishoudbeurs 2019
gratis kaarten huishoudbeurs 2019

En daarmee hebben ze een punt. Dat betekent voor reizigers van of naar enkele sporen een eindje omlopen. Wij gaan samen met Starthosting aan de slag om eventuele problemen op te lossen. Grote seinstoring treft amsterdam EN omstreken Door een seinstoring hebben passagiers tussen Amsterdam en Almere/Lelystad, Amersfoort en Utrecht sinds 9:30 uur met aanzienlijke vertragingen te kampen. In hoeverre OV-gebruikers sneller op hun bestemming zullen zijn, is in nevelen gehuld, maar in de plannen staat wel vast dat veel meer passagiers tijdens hun reis zullen moeten overstappen. Weer halvering treindienst door wisselstoring Door een wisselstoring is de Sprinterdienst tussen Den Haag en Rotterdam sinds vanmorgen vroeg teruggebracht tot een schamele halfuurdienst. Rriva neemt implementatie OV limburg TER hand Voor Beter OV heeft als eerste indruk dat de vandaag door Arriva gepresenteerde plannen voor het OV in Limburg er op papier goed uitzien. Boete VAN kartelpoltie ACM voor NS wegens limburg De ACM heeft de NS een boete opgelegd wegens wangedrag rond de beruchte aanbesteding in Limburg.

Lees hier het antwoord. Lees hier zijn bevindingen. Tot slot: De NS stelt dat is afgesproken dat de stationshal van Den Haag Centraal vrij toegankelijk moet blijven. Dat schrijft onze voorzitter in zijn maadagmorgencolumn.