trein korting 60 jaar

per contractjaar. Bij de vraag 'wie neemt er aan de reis deel selecteert u '60 en '. Dal Voordeel: 50,- per jaar (dit moment in de actie voor 29,- in het eerste jaar u krijgt 40 korting als u incheckt tijdens de daluren, en geen korting als u incheckt tijdens de spitsuren. Dan bestelt u de Keuzedagen samen met een nieuw abonnement. Klantenservice, bent u 60 jaar of ouder bent en beschikt u over een Dal Voordeel, Altijd Voordeel of een Voordeelurenabonnement? Bespaar veel geld door u in te schrijven voor de Carte Senior (boven de 60 jaar). Goed om te weten: Daluren zijn de uren van 00:00-6:30u, 9:00-16:00 en 18:30-23:59u. In uw Mijn NS account kunt u ook zien hoeveel Keuzedagen u over heeft. Er zitten kleine verschillen in de geldigheid van Keuzedagen voor abonnementhouders van een Voordeelurenabonnement en van Dal Voordeel of Altijd Voordeel. Bij alle bovenstaande abonnementen geldt: het is mogelijk én abonnement te kopen en uw vrouw (of iemand anders) mee te laten reizen met samenreiskorting. Hoeveel Keuzedagen heb ik nog?trein korting 60 jaar

Met railplus krijgt u maar liefst 15 korting op diverse internationale treinreizen. Bent u 60 jaar of ouder bent en beschikt u over een Dal Voordeel, Altijd Voordeel. Dan reist u met uw Keuzedagen 7 keer per jaar extra voordelig met de trein.

Geef op de volgende pagina uw reisgegevens op (plaats van aankomst en kortingscode kleertjes.com december 2019 vertrek, data, vertrek- en aankomsttijden). Voor uw reizen met eurostar (reizen tussen Frankrijk, Belgi en Engeland Kies voor het Senior-tarief (boven de 60 jaar) dat wordt aangeboden voor de Standard-klasse. Extra optie: voor 24,50 kunt u 7 keuzedagen aanschaffen. Wanneer kan ik reizen met mijn Keuzedagen? Bovendien heeft u 5 minuten marge in uw voordeel. Voor uw reizen met elipsos (reizen tussen Spanje en Frankrijk en tussen Spanje, Itali en Zwitserland Kies voor het Découverte Senior-tarief (boven de 60 jaar)., terug naar boven. Andere abonnementen hebben de extra optie van keuzedagen. Aan boord: Toon uw ticket aan de treinconducteur en neem uw identiteitsbewijs mee om uw leeftijd te bewijzen. Weekend Vrij: 20,- per maand voor 65-plussers.