body en fitshop vacature

op dit moment dé marktleider in de Benelux, gespecialiseerd in de verkoop van sportvoeding, dieetvoeding, voedingssupplementen en superfoods aan consumenten. Body Fit onderscheidt zich door de combinatie van kwaliteit, Innovatie en prijs. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Body Fit is onderdeel van het beursgenoteerde Glanbia PLC. Over, fitshop, de Fitshops zijn sinds 2015 onderdeel van de Sport-tiedje Group en behoort daarmee tot de grootste fitnessdealer in Europa.

Van oorsprong is het een merk voor bodybuilders; een groep die tot op de dag van vandaag de klant en inspiratie. Body Fitshop beschikt momenteel over 0 vacatures, bekijk nu de vacatures en solliciteer direct bij, body Fitshop. Innovatie en uitbreiding van het assortiment is continu aan de orde van de dag en daar zijn we trots op! Wij hebben Fitshops in Den Haag, Rotterdam, Roosendaal, binnenkort Eindhoven, een T-Fitness winkel in Amsterdam. Als marktleider in de sector zijn we constant in ontwikkeling. Bij, fitshop kun je terecht voor kwaliteitsmerken fitnessapparatuur, sportvoeding, kleinfitness artikelen en vechtsportartikelen. . Wij leveren vanuit het centrale magazijn in Bodegraven met een eigen bezorgdienst fitnessapparatuur uit. Daarnaast tonen we je op andere websites en social media gepersonaliseerde content van, body Fit. Fitshop beschikt momenteel over 0 vacatures, bekijk nu de vacatures en solliciteer direct bij, fitshop. In Nederland werken circa 110 medewerkers in onze locatie in Heerenveen. De kennis en ervaringen van deze groep hebben wij beschikbaar gesteld voor het grote publiek, voor iedereen die bewust met zijn/haar lichaam en geest bezig. Bodybuilding en fitness zijn bij uitstek sporten waarbij gewichtsbeheersing en voeding een hele belangrijke rol spelen.

Het bedrijf is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot én van de meest vooraanstaande bedrijven op dit vakgebied. In 1995 gestart met een klein winkeltje in Zwolle, inmiddels zijn we met meer dan 190 medewerkers uitgegroeid tot de grootste online speler op het gebied van (sport)voeding, supplementen, Smart Food en diten (weight-care) in de BeNeLux en inmiddels actief in Duitsland en Frankrijk. In het verleden zijn 0 vacatures ingevuld van. Fitshop vallen hier ook de concepten Fitness-Rent en, fitness-Dump onder. .