korting aanschaf ov chipkaart

De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen. Check niet in of uit met je OV-chipkaart in je portemonnee. Korting -abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 maand. Online reisoverzicht opvraagbaar (voor bijvoorbeeld declaraties). U moet hiervoor Samenreiskorting. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit.

Korting aanschaf ov chipkaart
korting aanschaf ov chipkaart

Ga naar de content, er zijn twee, oV -chipkaarten: een persoonlijke of een anonieme. Je kunt het op verschillende manieren kopen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land. De anonieme OV-chipkaart is vier tot vijf jaar geldig. Geen leeftijdskorting (65 en 18- geen abonnementen. Als je toch ervoor kiest om met OV-chipkaart te gaan reizen is het belangrijk om een aantal dingen te weten: Als je de anonieme OV-chipkaart verliest moet je een nieuwe kopen. Je kunt het Altijd. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Dan is het handig om de anonieme OV-chipkaart te gebruiken.

Wij hopen je met bovenstaande informatie, genoeg genformeerd te hebben op het gebied van de OV-chipkaart). Hieronder lees je per product waar je ze koopt. Je kan ervoor kiezen om je OV-chipkaart automatisch te laten opladen, dit kan alleen bij een persoonsgebonden OV-chipkaart. Korting -abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Bevestigen, analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren. Anonieme, oV - chipkaart, door meerdere personen te gebruiken (niet persoonsgebonden). Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Houd uw OV - chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Kopen bij het loket van je vervoerder. Anonieme Chipkaart, de anonieme chipkaart is door iedereen te gebruiken. Met een persoonlijke OV-chipkaart kun je verlopen saldo makkelijk terugkrijgen. Meer informatie over Sentire OV Voordeel OV Voordeel is een abonnement waarmee reizigers met 20 korting reizen in bus, tram en metro in heel Nederland.