kidzcity utrecht korting

dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en sauna korting amsterdam voorkom dat je KidZcity en andere kortingen mist! Dit hoeven niet alleen kinderen te zijn. Arrangement, je kunt al een kinderfeestje vieren vanaf 6 betalende personen. Onze frites en snacks worden gefrituurd in plantaardig vloeibaar frituurvet en strikt gescheiden gebakken. Nieuwjaarsdag gesloten, beide Paasdagen open van.00 tot.00 uur. Klik op de kortingsbon. Eerste Kerstdag gesloten, tweede Kerstdag open van.00 tot.00 uur. Tijdens de officile schoolvakanties van Midden en Noord-Nederland dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur. Kinderen 4 t/m 12 : Euro 11,50 65 : Euro 10,50, gratis, leeftijd: 0 - 12 jaar, weergevoelig: Nee.

KidZcity kaartjes: Gratis Kaarten of veel Korting!kidzcity utrecht korting

Volg onderstaande stappen en ga voordelig naar Indoor Speeltuin Kidzcity! Hier staat een feesttafel met KidZcitymeals klaar. Vakantie regio: Midden, prijzen, volwassenen : Euro 11,50, kinderen 0 t/m 3 : Euro 0,00. Bij een intolerantie is het een ander verhaal: aangezien sporen van gluten zelfs aan een stuur van de botsautos kunnen zitten, aan de servethouder of aan een deurklink, willen wij sporen van gluten tijdens het bereiden van het eten uitsluiten.

Condoom nl kortingscode
Okvlees kortingscode

Dit is een kinderfeestje inclusief een softijsje en kost 13,75. Rookbeleid: Gedeeltelijk rookvrij, honden toegestaan: Nee. Voedselallergenen, verantwoord frituren en allergenen. Ook de fritessaus kan gewoon genuttigd worden. Een reservering voor een kinderfeestje houdt in dat er een feesttafel in het restaurant voor jullie klaar staat om de gewenste tijd.