reizen met korting treinkaartje

de hele dag. Reis je voornamelijk op én traject? Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. T/m 02 januari koopt u een NS dagretour entreebewijs voor 45 (2e klas 54 (1e klas) en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar slechts 33! Ga dan naar de Reisplanner en voer uw traject. Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen voor deze aanbieding slechts. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via NS International of bij de NS-kaartautomaat. Dan reist u per trein naar Centraal station Amsterdam en kunt u eventueel overstappen op tramvervoer.

Toch moet je uitstappen: weer 4 weggegooid geld en in de trein is het nog duurder! Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Tevens worden er workshops gegeven en wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste trends. Daarnaast is deze app gratis.

Hoe je de kosten van openbaar vervoer zo laag mogelijk houdt, gaan we proberen in dit artikel uit te leggen! Alleen voor Thalys is deze korting baby slofje nl kortingscode niet geldig. Het foutief afgeschreven tegoed wordt automatisch weer teruggezet op je ov-chipkaart. Wij hebben voor het eerst via jullie treinkaartjes voor de internationale trein naar Frankrijk gekocht. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Hoe reis je ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat.

Spaar je ook nog eens parkeerkosten uit. Lees meer: Aanbieding naar Madurodam Wilt u binnenkort met de trein naar Madurodam? Veel plezier met het inwinnen van de juiste informatie. Hiervoor zijn wij op zoek gegaan naar allerlei manieren om te besparen bij.a. Dan raden wij u aan om de reis van te voren goed te plannen, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.