walibi world korting

nog spannender te maken ga je maar liefst vijf keer over de kop en wordt je naar 32 meter hoogte getakeld. Beleef de G-krachten die ook astronauten moeten weerstaan. Ga dus nu met korting naar Walibi Holland en betaal nooit meer teveel voor een dagje Walibi Holland! Last minute kaarten Walibi Holland, wil je vandaag of morgen nog naar Walibi Holland? Walibi Holland korting verkrijg je op deze pagina. Hier ben je aan het juiste adres voor een lekkere lunch of een leuk cadeautje. In te wisselen bij Walibi Holland en je bepaalt zelf welk bedrag je op de cadeaubon laat zetten. Walibi Holland in Biddinghuizen is een van de populairste pretparken van ons land.

Er zijn verschillende mogelijkheden. De Speed of Sound geeft je nog weer een heel ander gevoel: een muzikale rit waarbij je niet alleen vooruit maar ook achteruit rond raast. In de Voordeelagenda (die je elk jaar ontvangt als lid van de Postcode Loterij) zit een voordeelvoucher die je recht geeft op 6,50 korting.p. In themagedeelte Wild Wild West vind je een andere hele bijzondere attractie: de 5D film-experience Club Psyké.

Mis geen Walibi Holland ah ns actie aanbieding! Je kunt ook de ruimte in als je in de Space Kidz stapt. Supermarktketen Jumbo doet ook mee aan leuke dagjes uit acties, maar ook hier weer geldt dat dit vooral in het voorjaar. Helaas geldt deze Walibi actie alleen voor anwb-leden. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Walibi Holland korting! Vanuit de hoofdstraat beland je in France, waar je romantische, rustige attracties vindt, zoals een oldtimerbaan en een reuzenrad.