kortingsbon sauna joure

u er een voetenbad, dompelbaden, een stoombad, of ga lekker ontspannen in het bubbelbad. Er werd niet gevraagd of ik ook ergens last van had.

kortingsbon sauna joure

Verder was het eten en drinken prima en was de bediening dikke prima. Bij Tjaarda Oranjewoud vindt u een whirlpool, een zwembad met waterval, een sauna, een infraroodsauna en kunt u diverse heerlijke beauty- of massagebehandelingen nemen. Elke dag kan je kiezen waar je wilt trainen. Dit is de Woudfennen. Tjaarda Oranjewoud 14,4 km (Oranjewoud op slechts 20 minuten rijden van Joure treft u een van de Golden Tulip hotels aan. Dan zijn er nog de baden. Lees verder Wellness Beauty Boomhiemke, wilt u heerlijk ontspannen tijdens uw vakantie op Ameland? Om een dagje te ontspannen heeft deze sauna van alles te bieden. Thermen Saunastate 22,7 km (. Logies, je verblijft in het Golden Tullip Tjaarda Oranjewoud *hotel met overdekt, verwarmd zwembad en whirlpool. Zakelijk Plan, tot 70 korting op de onbeperkte abonnementen. De Woudfennen heeft de volgende baden: een Turks stoombad, een voetenbad, een dompelbad, een zwembad, een whirlpool en een kruidenbad.

Een wereld van baden, sauna, thermen, massages en lichaamverzorging. Reserveer nu uw dagje ontspanning! Grote sauna met een ruim binnenzwembad wat naar buiten overgaat.