pretparktickets met korting

dag pretpark is toch veel leuker? Een B-Dagtrip is een pretparkarrangement dat zowel de entreetickets als het vervoer omvat. Er zijn altijd wel mooie deals te vinden voor verblijf op of in de buu. De overnachting kost dus eigenlijk maar 167 voor twee volwassenen en twee kinderen. Groepen die datzelfde jaar terugkeren krijgen nog goedkopere tickets. Een leuke korting op jouw favoriete pretpark is vaak dichterbij dan je denkt. Het grote voordeel zijn echter de vele kortingen voor andere pretparken.

Vaak combineert men dit zelfs met een goedkoop hotel, buiten het pretpark. Wellicht dat de formule toch regelmatig gebruikt wordt.

Je komt s avonds aan in een extern hotel om de volgende dag naar het pretpark te gaan. Een ticket voor én dag PortAventura Park en Ferrari Land kost bijvoorbeeld 55 per persoon. Al moeten we wel toegeven dat dit niet goedkoper is voor een modaal gezin. Wellicht is er een andere mogelijkheid om meer korting te krijgen. Ook Disneyland Paris volgt dezelfde strategie. Ze besparen op kassamedewerkers en hopen dat zoveel mogelijk mensen kaartjes online kopen. De meeste pretparken geven online echter niet veel korting op de kaartjes. Bobbejaanland koopt kan dat online al vanaf 21,90. In Nederland kan je onder andere terecht in Attractiepark Duinrell voor een goedkoper pretparkkaartje in de avond. Zo waren er in het verleden mensen die via social media samen een groepsticket aankochten. In dat laatste geval krijg je ook nog extra toegang tot het waterpretpark.

pretparktickets met korting