anwb korting phantasialand

ze ook aan rolstoelgebruikers, mensen met een handicap, begeleiders en zwangere vrouwen: zij kunnen rekenen op voordelige inkomprijzen. Bij het vallen van de avond mis dan vooral Tiempo de Fuego in themawereld Mexico niet! Uw reis naar Phantasialand, phantasialand ligt net over de grens in Duitsland, in Brühl bij Keulen. Attracties, alle attracties in Phantasialand werden opgebouwd rond zes themagebieden: Fantasy, Deep in Africa, Berlin, Mexico, Chinatown en Mystery. PhantasialandGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkMet de hondAttractieparken. Een bijzonder samenspel van lichtprojectie, vuur en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer op de rotsflanken van Chiapas. Raik is de snelste familie-boomerang ter wereld. Alleen in Phantasialand beleef je achtbaanplezier zelfs als de temperatuur onder de nul graden uitkomt en stap je gewoon in een winterse wildwaterbaan. Voor iedereen toegankelijk, we willen graag dat iedereen zich thuis voelt tijdens een bezoek aan Phantasialand, ook bezoekers met een beperking. Om je een idee te geven: vanuit Hasselt doe je er minder dan 1,5 uur over.

anwb korting phantasialand

Centerparcs 50 procent korting, Lonely planet kortingscode 2019, Slagharen overnachten korting, Timberland heren korting,

De dichtstbijzijnde luchthaven is de korting auto huren internationale luchthaven Köln/Bonn (CGN). Met de auto vanuit Belgi is het zeker doenbaar. Zo kan je vaak ook een citytripje plannen. Ga over de kop, race door scherpe bochten, scheer rakelings langs rotsen en stort jezelf in het diepe. Er is een aansluiting met hun eigen shuttlebussen, waardoor je eenvoudig aan de ingang van het park komt. Naast actie en avontuur in de attracties komt de maag ook niets te kort in Phantasialand. De Talocan, Black Mamba, Raik, Colorado Adventure en de Taron. Het hele jaar door zijn er ook speciale aanbiedingen voor Phantasialand tickets beschikbaar. Schrijf je in voor onze email alerts en ontvang een mailtje wanneer een gloednieuwe aanbieding verschijnt.

Avontuur, attracties en adrenaline, wie houdt van een flinke dosis spanning en kriebels in de buik is bij Phantasialand aan het juiste adres. Stad, onderweg, nL - Maastricht, Venlo minder dan 1 uur. Op drie waterattracties na, zijn namelijk alle attracties gedurende de winter gewoon geopend.