kortingskaarten mini mundi

hoef je je geen zorgen te maken dat je hier de hele dag door de regen moet lopen, want Mini Mundi heeft ook een indoor speeltuin. Parkeren, eigen parkeerterrein Openbaar parkeren (gratis locatie. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Familiepretpark Mini Mundi of ander dagje uit. Mini Mundi, mini Mundi is een familiepretpark in Middelburg. Betaalmethoden, pin Contant, kenmerken, kenmerken, algemeen, activiteiten. Vervolgens spaar je per euro die je uitgeeft 1 punt. In dit paviljoen vind je ook Mundi Plaza, hier geniet je van wat te eten en drinken terwijl je uitkijkt op mini Walcheren. Bij de entree is een duwrolstoel beschikbaar. Erkenningen VVV, toeristische attractie Miniatuurstad Speeltuin, collecties Architectuur. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties.

Kortingskaarten mini mundi
kortingskaarten mini mundi

Kortingskaarten mini mundi
kortingskaarten mini mundi

Secrid mini wallet korting, Kortingskaarten soldaat van oranje, Kortingskaarten kerstcircus ahoy,

Op zoek naar Mini Mundi korting? In dit mega paviljoen staat een uitdagende klimtoren, botsauto's en een klimvulkaan. Als je 200 punten (dus 200 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen 5 korting op een kaartje voor Mini Mundi. Mini Mundi is een voortzetting van Miniatuur Walcheren, een miniatuurstad die al langere tijd op de locatie van het familiepretpark zat. Het werkt als volgt: Haal bij de Kruidvat Jouw Voordeelkaart en activeer deze. Indoor speeltuin van Mini Mundi, ga je naar Mini Mundi en zit het weer niet zo mee? Als het wat minder mooi weer is vertoef je in de indoorspeeltuin. Zo kunnen oudere kinderen lekker ravotten op de klimtoren of de klimvulkaan, terwijl de jongere kinderen de bioscoop bezoeken of met de reuzeblokken in de indoor speeltuin spelen.kortingskaarten mini mundi

Klik om de korting voor Familiepretpark, mini Mundi en voor andere. Let op: betaal niet teveel voor mini mundi kaartjes. Gratis tickets of veel korting op mini mundi kaarten! Klik nu op de link!