40 korting daluren meereizen

dat ik meereis met de persoon die net heeft ingecheckt. Hij checkt in voor zichzelf. Klaagbaak Vraag Aanbod FOK! Zie ik net staan. Alles is na 9 uur, het is maar hoe je het bekijkt. U betaalt niks voor de samenreiskorting op uw chipkaart maar uiteraard wel voor de kosten van de reis. Je hebt veel voordeel met de Altijd Voordeel en Dal Voordeel NS abonnementen. Ook van deze winkels hebben wij alle kortingen verzameld.

Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Gratis tot.00 uur, daarna korting. Uw Keuzedagen zijn alle dagen van de week geldig (doordeweeks.00 uur). Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. Dan reist u zonder korting. Checkt u in de spits in en in de daluren uit?

Goed om te weten U krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij uw bestelling van een jaarabonnement. Bij de invoering van de kaart in 1991 was de kaart de hele week geldig en beschikbaar voor iedereen boven de 18 jaar die onderwijs volgde (zowel studenten als scholieren). Gratis van.00 tot.00 uur de dag erna). Buiten de spits van maandag t/m vrijdag tussen.00.00 en tussen.30.30 uur.

Aqua mundo zandvoort kortingscode, Superwinkel nl kortingscode, Vd kortingscode, Ti sento kortingscode,

In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. 3x Gratis Kids Vrij : kinderen reizen gratis met u mee. Dinsdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Declareren bij een internetloket.