praxis kortingsbon formido

gebruikt worden, maar koop je meerdere exemplaren van exact hetzelfde product, dan geldt de korting voor al deze producten. Op het moment dat we De Louw spreken, wordt er hard gewerkt om de eerste verdieping een facelift te geven. Indien er een stickeractie geldig is, wordt bij het product de prijs mét sticker getoond. Maximaal 1 kortingsbon/couponcode per artikel en van elke bon 1 per betalende klant, gedurende de actieperiode.

Ontvang nu 40 korting bij Formido via. Bestel altijd met korting! Of hebben jullie ook een kortingsbon variant voor de 20 procent korting?

Meer informatie hierover vind je in ons cookie-statement. Wat kan niet: De kortingsbon/couponcode gebruiken voor artikelen met een Vast Laag-Logo, actie- en reeds afgeprijsde artikelen. Acties, er zijn bij Formido regelmatig zeer interessante acties. Indien er stickers met verschillende kortingspercentages geldig zijn, wordt altijd de actieprijs met het hoogste kortingspercentage getoond. Aanvulling webshop: De kortingsstickers zijn ook geldig in de webshop. .

Coolgift kortingsbon
Space expo kortingsbon
Fletcher kortingsbon
Praxis korting laminaat