kortingsbon kartfabriques

in kleine korting parade den haag kinderprogramma groepjes opdrachten uit in de cellen van Prison Island! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Meer dan 5,- korting! In het industrile pakhuis van. Werk samen met je groep en ontsnap uit én van de 38 cellen in de gevangenis van Prison Island.

Kortingsbon voor newpharma
Kortingsbon balade chocolate
Kortingsbon of kortingbon

Even bijkomen van alle spanning kan in het Grand Café in het Ketelhuis. Prison Island is een spannende mix tussen een escape room en Fort Boyard en de ultieme fysieke en mentale uitdaging. Tot 38 korting, kartfabrique Prison Island (Escape Room) tot 38 korting. Prison Island is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar. Ga de strijd aan in de grootste lasergame arena van Nederland en daag je vrienden, familie of collega's uit. De Kartfabrique korting dreambaby lerarenkaart in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf 16,50.p.) en vrijgezellenfeest. In een oude feedmill vind je een racebaan, een laser tag arena en een cel genaamd Prison Island. Race als een pro, de coureur komt in je naar boven als je op het circuit rijdt! Verkrijg meer korting bij Jumbo Kartfabrique, met kortingscodes, voucher codes, actiecodes, promotionele codes en andere kortingen. De advertentie is opgeslagen.

Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Nog slechts 3 dagen te bestellen 29 korting, kartfabrique met 29 korting 57 mensen gingen u voor, vanaf 1 euro naar een uitje als Kartfabrique. Of test je talenten als scherpschutter in de gigantische lasergame arena en puzzel je een weg uit Prison Island. Ga achter het stuurwiel van de kart en geef volledig gas op het spoor. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.