korting theater aan de parade

kaarten vooraf te kopen. Kan ik kaarten reserveren voor voorstellingen? Er zijn nog maar heel weinig voorstellingen online te koop voor de stad waarin ik naar de Parade wil gaan. LET OP: Bestel je kaarten voor meer dan én voorstelling op dezelfde avond, dan dien je minimaal een half uur te plannen tussen de voorstellingen. Voorstellingen moeten goed op elkaar afgestemd worden zodat ze elkaar niet storen met geluid.

Als je niet online kunt betalen via ideal, kun je op de Parade kaarten kopen. De Servicebalie is open tijdens openingstijden van de Parade. Maar een hapje en een drankje nuttig je ook gewoon in het bijbehorende theatercafe. Met je CJP-pas krijg je 4,- korting op de entree en betaal je maar 3,50. Of je nu zin hebt in spanning, actie, drama of romantiek. Nee, het is alleen mogelijk om kaarten te bestellen door direct te betalen. Die je vervolgens uitgebreid kunt bespreken met een glas wijn en hapjes op het sprookjesachtige festivalterrein. Deze is op festivaldagen telefonisch bereikbaar tussen.00 uur.00 uur.

Geen idee wat je moet bezoeken? Kan ik daar online geen kaarten voor kopen? Dit betekent dat de exacte speeltijden van de voorstelling nog niet bekend zijn en er dus zowel online als op het terrein nog geen kaarten verkocht worden. Kan ik per bestelling meer voorstellingskaartjes kopen? Mocht je besluiten een kortere tijd te plannen tussen twee voorstellingen dan is dit op eigen risico.

We fashion 10 euro korting
Unitedconsumers kortings code
Kurk24 kortingscode december 2019