kortingsbon 5 mei sauna

aan! En de allerkleinste avonturiers? Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele inlevering van deze bon ( a kunt deze hier en op vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement 1 m krijg de reguliere kassaprijs bij Julianatoren. Nog tem 02/06/19 kan je bij seafront een echte Russische duikboot bezoeken, uniek in Belgi! p p Meer info: nbsp; a href" /a /p. Ontmoet de ijsberen in Arctica, de okapis in Afrika, de leeuwen in hun nieuwe reservaat en de olifanten in Azi, of wandel over het vlonderpad met uitzicht over de hele savanne: alle ingredinten voor een onvergetelijk dagje uit.

Kortingsbon, sauna, palestra
Sauna, wellnessresort Leiden, kortingsbon
Babylon (Elsdorf) niet meer klein maar fijn

Palestra biedt echter 'n totaalpakket. p p class"p1" seafront gelegen in de pittoreske Oude Vismijn van Zeebrugge is hét referentiethemapark over zee- en zeevaart, vis en visserij. p p Kijk voor de actuele openingsdagen en -tijdens op a href" /a. Geen snelle rollercoasters of immense dieren maar charme en nostalgie troef! De hele beestenbende doet met je mee. Br Het vertrek van de duikboot wordt gecompenseerd met een gloednieuwe expo lt;operatie noorzee 1944-45 gt; (open vanaf 08/06/19 check onze website voor een actuele stand van bezoek: circa 2h /p h3 class"p3" Op vertoon van uw geldig Plopsa-jaarabonnement (1 meter) krijgt u 40 korting. Het floaten in het kruidenbad was wel bijzonder aangenaam.

Niet geldig op dagen dat er een sold-out is bij Bobbejaanland. Ben je meer van het avontuur? Onder begeleiding van Astrorangers woon je er een wervelende Cosmodromeshow bij en breng je een bezoek aan de 3 meter lange telescoop in onze vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement 1 meter krijg je korting op de kassaprijs.