ov chipkaart korting tijden

voor het betreffende buitenland, zonder in te checken de grens oversteken. In de Thalystreinen op het traject Rotterdam - Antwerpen - Brussel is Dal Vrij niet geldig en geeft het evenmin korting. Kopen bij én van de verkoopautomaten altijd korting bij mcdonald's (niet bij een NS-automaat). Sentire, sentire is een reisproduct voor blinde of slechtziende reizigers die af en toe gebruik maken van bus, tram, metro en OV over het water. . De overige uren zijn de spitsuren. Dit abonnement is geldig op alle bussen en trams van U-OV, uitgezonderd lijn 441, 447, 452, 474, 477 en 495. Weekabonnement vrij reizen van maandag.00 uur tot zaterdag.00 uur (behalve op feestdagen en van 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur) korting van zaterdag.00 uur tot maandag.00 uur korting op feestdagen van.00 uur tot.00 uur de volgende. Je kunt dit product: Kopen bij de balies en loketten van alle vervoerders, behalve. Duitsland bewerken Nedersaksen kan men binnenkomen via Weener(Gr) en via Bad Bentheim(Gr).

Dal Voordeel Abonnementen
OV-chipkaart - Landelijke reisproducten
OV-chipkaart - Geldigheid studentenreisproduct, feestdagen en korting
Daluren - OV in Nederland Wiki
Met deze trucs kun je toch met korting reizen bij de NS buiten de spits

Download het aanvraag- en machtigingsformulier (pdf). Binnen twee weken kun je het product bij een ophaalpunt bij jou in de buurt op je persoonlijke OV-chipkaart laden. Het product is te koop bij de kaartautomaten en servicebalies van. Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van. Weekendabonnement vrij reizen van vrijdag.00 uur tot maandag.00 uur vrij reizen op feestdagen van.00 uur tot.00 uur de volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag. Bestellen bij Connexxion via (gebruikelijke belkosten). Altijd korting 1 maand, altijd Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland. Meer informatie over Sentire, oV Voordeel, oV Voordeel is een abonnement waarmee reizigers met 20 korting reizen in bus, tram en metro in heel Nederland. 8, dal Vrij geeft recht op, samenreiskorting : reizigers mogen door-de-week voor 6:30, tussen 9:00 en 16:00, alsmede na 18:30 en in het weekend (en op feestdagen) drie medereizigers met korting meenemen.

40 korting voor 3 medereizigers; Gratis persoonlijke, oV - chipkaart (kost. Je kunt de landelijke reisproducten Altijd. Korting, Netabonnement, Sentire en, oV, voordeel bij je vervoerder kopen. Hieronder lees je per product waar.