ah kortingskaart trein

Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. De Weekenddagkaart van Kruidvat is geldig op én zaterdag of zondag in de reisperiode van 22 juli t/m en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Te gebruiken in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Wees er snel bij, want opop. Te gebruiken voor een bestemming naar keuze t/m treinen van alle Nederlandse vervoerders. De NS Meereisretour is te bestellen en te gebruiken t/m 28 februari 2018. NS Dagretour La Place (oktober 2017) T/m bestelt u voor 19 een NS dagretour en een lunch bij La Place. NS dagretour 23 (Maart 2018) Een dagje shoppen of er even tussenuit?

AH weer treinkaartjes kopen waarmee je met de trein onbeperkt door heel Nederland kunt reizen.
Het betrof een dal-vrij-dagkaart dus op doordeweekse dagen niet geldig tussen.30 uur.00 en laat in de middag niet geldig tussen.00.30 uur.
AH treinkaartjes (November 2018) De treinkaartjes van.
Albert Heijn zijn online verkrijgbaar vanaf maandag 19 november 2018.
De trein actie van, aH is vaak al na enkele dagen uitverkocht, dus wij raden aan om direct uw goedkope treinkaartjes online te bestellen.

Korting treinkaartjes september 2019

De normale, aH, dagkaarten zijn doordeweeks geldig na 9:00 uur, en in het weekend de hele dag. Klik op de onderstaande link. Hiermee kunt u in de periode van 27 maart t/m een hele dag onbeperkt reizen met treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Jumbo treinkaartjes T/m koopt u voor 17,50 en 3 spaarpunten een NS dagretour lunch bij La Place. Die kun je online verzilveren.