korting sumo den haag

van advertenties. (op Zon- en Feestdagen is de keuken open tot 22:00) (Met de kerst hanteren wij anderen prijzen). Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. Deze vestiging is een oase van rust op dit drukke kruispunt, waar u even bij kunt komen van een uw dag. Favoriet, alerts van Tiendeo, ik wil de laatste, omoda korting december 2019 restaurant Sumo folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo.

korting sumo den haag

Dankzij het gebruik van cookies verbeteren we Tiendeo voortdurend. Dagelijks / Diner Kinderen van 4 t/m 11 jaar 14,20, adres, herengracht 2-6, den Haag, tel. Wij plaatsen cookies voor het uitvoeren van analyses en het gebruik van social media activiteiten. Aanbiedingen, alerts van Tiendeo, ik wil de laatste, restaurant Sumo folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo.

Hier ben ik kortingscode
Coolcat korting black friday

Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Japans restaurant sumo of ander dagje uit. Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Donderdag-Zaterdag / Diner 17:00 tot 22:30 29,80.p. Den Haag ontvangen, ik wil ook folders ontvangen van de Restaurants categorie. In deze vestiging is het mogelijk thuis te kunnen genieten van uw favoriete Japanse gerechten door middel van de Sumo Take Away service! Bekijk onze, doorgaan naar Tiendeo, deel deze folder, aanbieding opgeslagen! Op een korte gedempte gracht, namelijk de Herengracht in Den Haag zit onze vestiging Den Haag 2 waar u kunt genieten van de Japanse keuken.

korting sumo den haag