hoeveel korting 65 ns

een gratis OV-chipkaart, maar kan je wel met 40 korting reizen bij de NS en heb je eveneens keuzedagen. De spits is van.30-09.00 en van.00-18.30. Kom hierachter op deze website! 60 gratis OV-chipkaart, ben korting bij takko je 60, dan heb je helaas geen recht op een gratis OV-chipkaart, maar wel recht op 40 korting en op keuzedagen bij de,. Reist er een volwasse mee, dan kan een kind tussen de vier en elf jaar oud een Railrunner kaartje gebruiken. Bij andere vervoerders reis je niet met korting.

Kinepolis Student Card Fun Fairshoeveel korting 65 ns

Een 65 plusser krijgt bij. NS zonder abonnement geen standaard korting. Je hebt hiervoor een abonnement nodig. Ik heb het antwoord van Thom als juist gemarkeerd, ik vind dit antwoord het meest duidelijk en volledig.

Weekend studentenkaarten reizen juist doordeweeks met 40 korting (of 34 bij stads- en streekvervoer maar in de vakantie en op feestdagen reizen ze gewoon gratis. Waar moet je dan zijn voor het kopen van zo'n treinkaartje? Soms zijn er echter wel acties, waarmee je aan een tijdelijke gratis OV-chipkaart kunt komen. U kunt telefonisch hulp vragen. Gratis OV-chipkaart nog mogelijk? Ze reizen dan bij.

Krijg ik als ik een persoonlijke ov chipkaart heb automatisch seniorenkorting, ben 66 jaar. NS met 40 korting en bij overige OV-bedrijven met 34 korting op hun OV-chipkaart. Bij, nS krijgt u alleen korting als u een abonnement afsluit. De meeste senioren kiezen voor een Dalvoordeelurenabonnement met keuzedagen, dan bent u in totaal 74,50 kwijt en reist u een jaar lang in de daluren met korting en heeft zeven vrije reisdagen zoals ik die boven beschreef. Met een Dalvoordeelurenabonnement voor 50 euro per jaar, heeft u het recht 7 keuzedagen te kopen. Het enige voordeel van het Altijvoordeelurenabonnement is dat u naast 40 procent korting in de daluren ook 20 procent korting heeft in de spits maar 240 euro per jaar is meestal voor een senior die niet meer werkt aan de dure kant. Een gratis OV-chipkaart bestaat helaas nagenoeg niet meer, wel is er de mogelijkheid om gratis te reizen met je OV-chipkaart.