korting met cjp pas winkels

mag een staartje aan de actie vastmaken. Meld je dus aan, betaal en ontvang de code die je nodig hebt voor het bestellen van deze goedkope treinkaartjes in de NS Spoordeelwinkel. Aantal personen: 1 volwassene 2 kinderen (4 t/m 11). Kies deze pas, we maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Looptijd actie: 3 februari t/m 22 februari 2015. Deze eenpersoons NS dagkaart is te koop vanaf 2 januari tot en met Je kunt er mee reizen van 6 januari tot en met 16 maart. Bij deze warme dranken mag u ook nog een gebakje met slagroom uitkiezen.

Daarom betaal je met je, cJP - pas flink minder voor.a.
Winkels, reizen en verzekeringen.
Bij HM shop je ook in 2017 voordelig online.

Hotelandevent kortingscode
Kortingscode fotoservice albert heijn

Deze NS dagkaartactie is te gebruiken bij alle binnenlandse treinvervoerders. Ga meteen voor 2 jaar korting scoren en wij hakken 5,- van de prijs. Wanneer u dit heeft gedaan bespaard u 32,- op een dagkaart waarmee u vervolgens een dag lang vanaf.00 uur door heel Nederland kunt reizen. AH treinkaartjes De eerste NS dagkaart actie van Albert Heijn dit jaar is weer een feit. Ook hier betreft het een chip en stempelkaart ineen. Deze actie is alleen wel geldig voor mensen die lid zijn van de CJP en dus niet ouder zijn dan 30 jaar. Het krijgt al snel het label 'Guilty Pleasure' opgeplakt. Bij verzending vanaf 2 NS dagkaarten worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Kruidvat biedt deze NS dagkaarten aan in de vorm van een weg-gooi-chipkaart. De NS dagkaart van kruidvat is geldig in alle treinen, dus niet alleen bij NS maar ook bij de andere treinvervoerders. Ook bij deze treinkaartactie geldt dat je ze alleen kunt gebruiken tijdens de dal uren.

Kies je eigen welkomstcadeau, kIES JE CJP-PAS, scoor een jaar lang korting op cultuur en heel veel meer tot je 30ste. Deze goedkope NS dagkaarten zijn ook via internet te koop, let er dan wel op dat u 0,99 extra betaalt. Deze treinkaartjes zijn t/m 5 oktober te koop in de Blokker filialen maar ook te bestellen via internet.