walibi village kortingscode

waarde van lion king korting ad maar liefst 20,00 gratis bij een gezins- of grootouder abonnement (2 gratis parkeerbeurten bij een individueel abonnement). 10 korting: Op bepaalde aankopen in de museumshop van Bokrijk ontvang je rechtstreeks 10 korting aan de kassa. Gratis digitale Bokrijknieuwsbrief: Om je op de hoogte te houden van alle evenementen en andere voordelen krijg je een digitale nieuwsbrief. Voordelen bij partners in Bokrijk, bestel hier, frituur speeltuin: 15 korting bij aankoop van een frikandel op vertoon van het abonnement. Rondrit paard en kar: Eenmalig 1,00 korting op rondrit met huifkar door het Openluchtmuseum. Bistro Koetshuis: 1 gratis tas koffie wordt aangeboden bij een warme maaltijd op vertoon van het abonnement. Snoepwinkel speeltuin: 15 korting bij aankoop van een ijsraket op vertoon van het abonnement. Mini Autos: 5 jetons kopen en 6 de jeton gratis op vertoon van het abonnement.

walibi village kortingscode

Dankzij het Bokrijkabonnement geniet je van onbeperkte toegang tot Bokrijk en je ontvangt ook heel wat voordelen bij partners zoals De Zoo, Plopsa en Centerparcs. Apple, een heel goede reden om je CJP-pas te koesteren: je krijgt er via ons flinke korting mee in online, apple Store bij aanschaf van een aantal Apple -producten. Met de trouw begint voor elk stel een. Het platform Taaldidactiek heeft tot doel de kennisbasis Nederlands voor de Pabo toegankelijk te maken voor Pabo studenten en aan de hand van beelden deze kennisbasis tot leven te wekken). Klimpark Fun Forest : 25 reduction on entrance: Laurenskerk: 50 reduction on entrance: Midget Golfbaan Parkhaven: 50 reduction on entrance.

Sint-Gummarus en In den Dolphijn: Bij een bezoek aan het Sint-Gummarus en In den Dolphijn krijg je 1 tas koffie bij bestelling van een warme maaltijd (1 consumptie per getoond abonnement, niet geldig bij soep of salades). De Superette Bokrijk: Tweede brood aan halve prijs in broodatelier De Superette Bokrijk. Parking: Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 - Kasteel is gelegen aan het Infocenter Bokrijk, Parking 2 is toegankelijk tijdens evenementen. Aparte kassa: Voor abonnees is er een aparte kassa voorzien op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus. Snoepwinkel museum: 0,50 korting bij aankoop van een zak "blokspek" van 250 gram op vertoon van het abonnement. Zo mis je zeker niets in Bokrijk. Gerichte nieuws- en aanbiedingen van, vodafone en de overige actievoorwaarden. Je gaat de bomen. Als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!

Viva hm kortingscode
Strbnd kortingscode