centerparcs peer zwemmen korting

Lees meer, ga je op reis? Lees meer, dit kun je doen in en rond Lier.centerparcs peer zwemmen korting

Eerst de last minute aanbiedingen in het oog houden (tip; zoek ook een actiecode. Korting.Voordeligst) en dan een verblijf boeken in een van onze favoriete. Dankzij het Bokrijkabonnement geniet je van onbeperkte toegang tot Bokrijk en je ontvangt ook heel wat voordelen bij partners zoals De Zoo, Plopsa. Aqua Fitness Je werkt aan jouw conditie met een van de verschillende workouts in het water. Door de weerstand van het water beweeg je op een effectieve manier, die minder blessures oplevert.

Roetsj van de glijbaan, trotseer de wilde golven van het golfslagbad. In Lier valt er heel wat te beleven: je kunt korting jesus christ superstar casting er gebouwen en andere bezienswaardigheden bezoeken of je kunt er lekker gezond gaan wandelen of fietsen op én van de vele uitgestippelde routes in en rond Lier. 10 korting: Op bepaalde aankopen in de museumshop van Bokrijk ontvang je rechtstreeks 10 korting aan de kassa. Parking: Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 - Kasteel is gelegen aan het Infocenter Bokrijk, Parking 2 is toegankelijk tijdens evenementen. Zij kunnen steeds terecht in Aquafun voor een warme duik. Ideaal als daguitstap met de kinderen of gewoon gezellig met zn tweetjes! Vooral tijdens de zomermaanden is wandelen bij heel wat mensen opnieuw én van de favoriete hobbys.

Bistro Koetshuis: 1 gratis tas koffie wordt aangeboden bij een warme maaltijd op vertoon van het abonnement. Dit zijn 5 kledingstukken die je niet mag vergeten! November 17, 2015  /  By pallie, deze winter gaan er opnieuw heel wat landgenoten op reis naar warmere oorden om zo de koude wintermaanden achter hen te laten en te genieten van de warmte in zomerse bestemmingen zoals Spanje, Portugal, Itali of zelfs andere bestemmingen.