ns kortingskaart thalys

jaar reizen in Duitsland gratis met hun ouders of grootouders mee. Met de, nS, kortingskaart ontvang je ook 40 korting op treinreizen bij Arriva, Breng, Connexxion en Syntus. Soms is een kaartje goedkoper als je de reis in twee delen koopt. Het voordeel van een e-ticket: je kunt gewoon in de trein blijven zitten. Met de trein naar Disneyland, directe verbinding vanaf 31 maart met. NS op de verschillende treinstations. Op die manier kan je gebruik maken van het Europa Spezial tarief : Een goedkoop treinkaartje van en naar Duitsland. Jongeren (t/m 25 jaar) reizen voordelig naar.

ns kortingskaart thalys

Huisdier meenemen, op de meeste treinen kunt u uw huisdier meenemen. Voor slechts 50 euro reis je een heel jaar in de daluren met 40 korting. Bijvoorbeeld de idbus van sncf, die rijdt vanuit Amsterdam naar Lille en Parijs. Je kunt dan met alle regionale treinen reizen in heel Duitsland. Dan moet je een nieuw ticket kopen! Dan kan de, railPluskaart ook aantrekkelijk zijn. Dit scheelt 40 (2e klas) tot 50 (1e klas) ten opzichte van een normaal treinkaartje. Om veiligheidsredenen is het verboden om de gangen en de deuren van de trein te versperren met bagage of ze vast te maken (met touwen, hangsloten) in de trein. Standaard vanaf 35 euro. Treintickets naar Duitsland Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je reis in het algemeen. De inchecktijd is bepalend. Treinkaartjes naar Groot-Brittanni Naar Londen kan je vaak al vanaf 4 maanden voor vertrek een kaartje kopen.

Vink ThePass aan bij reiswensen tijdens het maken van uw boeking en de korting wordt automatisch berekend. Elke dag met korting kunnen reizen? Dat kan met. NS Kortingskaart, ook wel Dal Voordeel abonnement genoemd. Voor slechts 50 euro reis je een heel jaar in de daluren met 40 korting.