korting abonnement ov chipkaart

Bij het bestellen van uw abonnement kunt u een aantal services van NS meebestellen. Heb je nog geen persoonlijke OV-chipkaart? Houd je kaart bij de incheckpaal of een poortje. Abonnementen, voordelen van dit abonnement, onbeperkt reizen in de spits, onbeperkt reizen buiten de spits. Op de adresvinder vind je alle ophaalpunten bij jou in de buurt.

NS International-balie in de Tickets Servicewinkels; NS-servicebalies op het station. U reist veel tijdens de spits, op verschillende trajecten. Dat mag natuurlijk ook. U betaalt dan tijdens uw bestelling het gehele bedrag met iDeal. Vrij reizen op feestdagen van.00 tot.00 uur de volgende dag. Je hebt minimaal 10 als instaptarief nodig om op saldo te kunnen reizen buiten de vrij-reizen periode. Gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen, exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders, beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. .

Als je met een groep reist, hebben alle groepsleden een eigen OV-chipkaart nodig met voldoende saldo of een geschikt reisproduct. Exclusief bij Altijd Vrij: voor slechts 58,70 per maand exta reist u ook onbeperkt met bus, tram en metro. Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? Informeer bij je vervoerder naar reisproducten met groepskorting. Jaarabonnement, na het eerste jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dus ook als je overstapt op bus, tram of metro. Uw fiets stallen op rekening, zonder abonnementskosten, een OV-fiets huren op meer dan 300 locaties in Nederland en/of toeslagvrij reizen met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol. Meer informatie vind je op de speciale pagina over het Studentenreisproduct, wanneer reis je gratis, met korting of tegen het volle tarief?

Korting abonnement ov chipkaart
korting abonnement ov chipkaart

Korting aow verblijf buitenland, Kerstcircus ahoy met korting,